Leverer datautstyr – Larvik

Leverer datautstyr


ComTech leverer alle IT-tjenester og datautstyr til Larvik Håndballklubb når klubben nå flytter kontoret til Arena Larvik.

– Larvik Håndballklubbs strategi om langsiktighet passer ComTech veldig godt. Vi satser på kvalitet, kompetanse og et langsiktig kundeforhold, sier gründer og daglig leder Ole Halland.

 

Bedriften, som holder til på Øya, har spesialisert seg på å levere IT-løsninger til kundene og passe på det for dem. – Vi er IT-konsulenten du ikke trenger å ansette, sier salgssjef Jarle Abelhaug Eek.

 

– Viktige ting som backup, brannmur og oppdateringer sørger vi for. Serveren står som oftest plassert hos kunden. Vi har en overvåkingsprogramvare som passer på til daglig, men regelmessig har vi også en servicekonsulent som er ute hos kunden og sjekker at alt er som det skal være, sier Eek.

 

– Vi er dyktige på oppfølging og unike på service. Det er slik vi ønsker å bli oppfattet, sier de to.

 

ComTech er en totalleverandør av IT-tjenester. De tilbyr konsulentbistand, maskiner og programvare, rådgiving, e-post- og webhotell, ASP, online backup, datasikkerhet og gjenoppretting av data. ComTech er lokal representant for flere firmaer, bl.a. Fujitsu, Microsoft, Cisco, Ibas, Citrix, Norman og Handyman.