Larvik vant enkelt – Larvik

Larvik vant enkelt

Larvik vant 39-16 over Stabæk i andre serierunde i kveld. Sara Breistøl ble kåret til Larviks beste spiller.


– Det var moro å skyte litt, synes Sara Breistøl, som satte åtte baller i Stabæk-nettet. – De løp ikke hjem, så da ble det litt enklere. Det var fint å få løpt litt, synes hun.

– Det hjelper ikke bare å skyte på trening, man må få det til i kamp. Jeg er litt usikker i begynnelsen av sesongen, og da er det deilig å få satt skuddene som i dag. Det ble mye kontra, men halvparten av scoringene kom fra kant. Noen ganger kan det være verre å spille mot dårligere lag, for da forventes det scoring. I dag fikk jeg flere sjanser enn jeg pleier, og var veldig fornøyd med de 40 minuttene jeg fikk spille, sier hun.

Mens Sara Breistøl ble tryggere på kant, spilte dagens jubilant, Tonje Larsen, kun forsvar. Som første Larvik-spiller rundet hun 300 spilte seriekamper for klubben.

– Laget sto bra i forsvar i dag, det gjorde vi i forrige kamp også, og det er jeg veldig fornøyd med. Angrepet var veldig bra også, synes Tonje Larsen. Bortsett fra litt prat i garderoben før kampen, var det en vanlig dag på jobben for jubilanten.

Linn Jørum Sulland var for første gang etter overgangen til Larvik tilbake i Nadderudhallen.

– Det var fint å være tilbake. Jeg liker hallen, men det var ikke som å møte det gamle laget mitt. Det er jo så mange nye. Da blir det kanskje mer spesielt når vi møter de lagene mine tidligere lagvenninner spiller i nå, sier hun.

FAKTA
Stabæk – Larvik 16-39 (4-18)

Postenligaen, 2. serierunde
Nadderudhallen
Larvik: Emily Stang Sando/Lene Rantala, Tonje Larsen, Sara Breistøl 8, Heidi Løke 6, Kari Mette Johansen 1, Karoline Dyhre Breivang 1, Nora Mørk 6, Pia Christine Narvesen 3, Marianne Iversen, Linn Jørum Sulland 4 (3), Tine Stange 3, Sofia Berndtsson 7.
Toppscorer Stabæk: Stine Oftedal 5 (2).
Utvisninger: Stabæk 4×2 min., Larvik 1×2 min.
Dommere: Håvard Kleven/Christian Ramberg.