Samlet til Kick off – Larvik

Samlet til Kick off

Mandag var alle klubbene i eliteserien samlet i Oslo til kick off. Lørdag er det seriestart, og alle klubbene ble presentert for pressen. Naturlig nok var fokuset på Larvik.

Som regjerende seriemester var det mye oppmerksomhet rundt Larvik og hovedkonkurrent Byåsen. De fleste tipper det blir en kamp om seriegullet mellom de to også i år.

Larvik serieåpner borte mot Storhamar lørdag 12. september. Etter en midtukekamp borte mot Stabæk, er det klart for stor åpning av den nye hjemmearenaen lørdag 19. september mot Tertnes.

Larvik Håndballklubb var representert ved hovedtrener Karl Erik Bøhn og Karoline Dyhre Breivang. Hun var for øvrig en av sju Larvik-jenter som ble tatt ut til World Cup 21. – 27. september da uttaket ble presentert på arrangementet på Ullevaal i dag.

Heidi Løke, Karoline Dyhre Breivang, Kari Mette Johansen, Tonje Larsen, Tine Rustad Kristiansen, Linn Jørum Sulland og Tine Stange var Larviks landslagsrekke til World Cup.  

Landslaget skal spille flere kamper i oppkjøringen til VM i Kina i desember. En av kampene, mot Kina 14. okober, spilles i Arena Larvik. – Vi gleder oss til å spille i den nye, flotte arenaen i Larvik, sa landslagstrener Thorir Hergeirsson.