Alvorlig kneskade – Larvik

Alvorlig kneskade

Under en oppvisningskamp i futsal i Arena Larvik søndag fikk Sara Breistøl en alvorlig kneskade. Det er for tidlig å si noe om omfanget, men sannsynligheten er overveldende stor for at det blir et langt skadeavbrekk.

Det var ni minutter ut i futsalkampen mellom håndballjentene i Larvik HK og fotballjentene i FK Larvik det skjedde. Dagen etter første seriekamp i Arena Larvik var det oppvisning av flere idretter, og det som skulle bli en oppvisning i futsal mellom jentelagene endte i tårer.

Kampen ble avbrutt, og de andre spillerne var veldig preget av det som skjedde. Det ble raskt konstatert at det dreide seg om en alvorlig kneskade. Ambulanse ble rekvirert, og Sara Breistøl ble sendt til sykehuset i Tønsberg for undersøkelser.

– Det virker sannsynlig at det er en alvorlig kneskade. Vi har ikke full oversikt, men vet helt sikkert at et sidebånd i det venstre kneet har røket. Det har ortopeden bekreftet. Vi skal ta et MR-bilde en av de første dagene til uka for å få full oversikt over hva som er skadet i kneet. Da vil vi avgjøre hva vi skal gjøre videre, sier Larvik Håndballklubbs lege, Kai Heier.

– Dette var kjedelig for oss, selvfølgelig, men mest av alt fryktelig trist og leit for Sara, sier Larviks hovedtrener, Karl Erik Bøhn.

Sara Breistøl hadde hatt en flott oppkjøring til sesongen og gjort det godt i de tre første seriekampene. Så sent som onsdag ble hun kåret til Larviks beste spiller i bortemøtet med Stabæk.