Finaletap i world cup – Larvik

Finaletap i world cup

Romania vant 28-27 over Norge i finalen i World Cup i Danske Århus søndag. En sterk opphenting i sluttminuttene ga Norge muligheten til uavgjort, men Linn-Kristin Riegelhuths lobb i den siste kontringen ble for lav til å gi Norge straffekonkurranse.

Flere av Larvik-jentene har gjort en god turnering, som da Karoline Dyhre Breivang scoret det siste og avgjørende målet i seieren over Tyskland.

 

Landskampene denne uka har også vært en test for fremtidens landslagsspillere, og Tine Stange har vært en av de som har fått prøve seg. Ifølge en oversikt Aftenposten laget tidligere i uka, er hun imidlertid et stykke unna VM-troppen.

 

Forhåpentlig blir det flere sjanser for henne og de andre Larvik-spillerne til å finpusse landslagsformen til VM når det blir landskamper mot Kina i Skien (13. oktober) og Arena Larvik (14. oktober).