Håpet å trekke Byåsen – Larvik

Håpet å trekke Byåsen

For femte gang blir det Larvik mot Tertnes i NM. Det ble resultatet da kvartfinalene ble trukket i ettermiddag. – Vi ønsket oss en vinn eller forsvinn-kamp mot Byåsen, sier Larvik-trenerne Karl Erik Bøhn og Tor Odvar Moen.

– Det er et lag som på sitt beste skaper problemer for oss, men de varierer i prestasjonene. Vi har allerede kjent på dem én gang denne sesongen, i åpningskampen i Arena Larvik. Derfor hadde vi håpet på et annet lag, og det tror jeg de også gjorde.

 

– Vi tar det som kommer opp av hatten, men hadde håpet på å trekke Byåsen. Når det ble hjemmekamp, hadde det passet godt med en vinn eller forsvinn-kamp mot Byåsen. Ikke for å rakke ned på Tertnes, men praten i spillergruppa har gått litt på et ønske om å trekke Byåsen. Vi har møtt dem i finalen i så mange sesonger nå, så det hadde vært greit å møte dem på hjemmebane i kvartfinalen, sier Karl Erik Bøhn og Tor Odvar Moen.

 

– Vi skal imidlertid fokusere på Tertnes. Det er et lag som hever seg mot de beste, og definitivt et lag å se opp for. Jeg er glad det ble hjemmekamp, sier Bøhn.

 

Slik spilles de andre kvartfinalene: Gjøvik og Vardal – Våg, Nordstrand – Utleira, Njård – Byåsen. Kvartfinalene skal spilles innen 28. oktober.