Skålte for ny avtale – Larvik

Skålte for ny avtale


Larvik Håndballklubb og Farris har inngått en samarbeidsavtale. Farris sponser toppidretten med en forpliktelse for Larvik Håndballklubb til å nå ut til breddeidretten.

Larvik Håndbalklubb skal invitere klubbene i distriktet til hver sin kamp, og på kampen blir et av klubbens 12-årslag trukket ut til å få et draktsett, sponset av Larvik Håndballklubb i samarbeid med Puma og Farris.

 

Søndag har klubben invitert til barnas dag, med gratis inngang til alle under 16 år på kampen mot Gjøvik og Vardal. Dette skal følges opp med at Larvik Håndballklubb inviterer representanter for alle idrettslagene til en sosial kveld. Der blir det trekning av hvilken klubb som får de forskjelige kampene.

 

– Dette skal sørge for at interessen for breddeidretten skal spire og gro. Avtalen med Farris er en kilde til suksess, sier Line Hvaara i Larvik Håndballklubb.