Vant greit – Larvik

Vant greit

Karl Erik Bøhn var ikke like fornøyd med alt etter 14-målsseier over Gjøvik og Vardal søndag kveld. Særlig synes han starten av 2. omgang ikke sto i stil til resten av kampen.

Larvik hadde det enkelt i 1. omgang og ledet 20-8 til pause. Fra start i 2. omgang var det gjestene som bestemte, og Larvik tapte 1-7 på de fem første minuttene.

 

– Vi kan skryte av Gjøvik og Vardals prestasjon i den perioden, men slik skal vi ikke ha det. Vi hadde bestemt oss i pausen for å være skjerpet videre, og så spiller vi så dårlig! Det likte jeg dårlig, sier Karl Erik Bøhn.

 

– I avslutningen av 1. omgang får vi opp tempoet, men det blir litt mye unøyaktighet fra start etter pause. Heldigvis kommer det seg utover i omgangen, og vi vinner den siste omgangen også. Vi får lære av det, vi kan ikke slippe oss ned. Det er greit å se det innimellom også, synes Karoline Dyhre Breivang.

 

Larvik vant de siste åtte minuttene 9-2.

 

FAKTA
Larvik – Gjøvik og Vardal 39-25 (20-8)
Postenligaen, 5. serierunde
1448 tilskuere i Arena Larvik
Larvik: Emily Stang Sando/Lene Rantala, Tonje Larsen, Inger Sofie Heieraas 5, Heidi Løke 15 (4), Kari Mette Johansen 10, Karoline Dyhre Breivang 1, Nora Mørk 3, Pia Christine Narvesen 1, Marianne Iversen 1, Linn Jørum Sulland 1, Tine Stange 1, Sofia Berndtsson 1.
Toppscorer Gjøvik og Vardal: Ingrid Strand 6 (2).
Utvisninger: Larvik ingen, Gjøvik og Vardal 2×2 min.
Dommere: Stian André Stensrud/Mats Julius Haakenstad