Døgnvill motstand – Larvik

Døgnvill motstand


Norge vant 40-22 (20-9) over Kina i Skienshallen tirsdag. Det var imidlertid litt døgnville kinesere Norge møtte i Skien. Kampen gikk midt på natta kinesisk tid. Derfor kan det bli et bedre lag Norge møter i Arena Larvik onsdag.

Forhåpentlig blir det flere tilskuere enn i Skien også, der 2129 fulgte kampen.

 

Anja Edin fortalte TV2 etter kampen at hun nyter hvert øyeblikk hun spiller sammen med Heidi Løke, og spesielt innspillet bak ryggen mot slutten av 1. omgang ble trukket frem. Begge spilte på sin tidligere hjemmebane. Onsdag går kampen i Løkes nye arena, og Larvik-publikummet er heldige som får en av kampene når håndball-landslaget endelig spiller kamper i Norge igjen.

 

Kjøp billetter til kampen her.

 

Kampen i Larvik er siste møte med VM-arrangøren i desember. Når laget spiller i Bergen til helgen, er det mot brasiliansk motstand.