2719 tilskuere – Larvik

2719 tilskuere

2719 tilskuere fulgte oppgjøret mot Kina i Arena Larvik. Den første landskampen i arenaen ble en suksess. Kina hadde ikke helt ristet av seg jetlaget, men publikum koste seg på tribunen.

– Det var moro å se så mange blide fjes i drakter med norske farger og klubbfarger, sier arrangementsansvarlig Trond S. Erlandsen.

 

– Vi har fått mange gode tilbakemeldinger fra publikum, og forbundet takket for et godt gjennomført arrangement. Det varmer, sier Erlandsen, men han understerker at det ikke hadde vært mulig å gjennomføre uten alle de positive menneskene som står på og gjør en innsats for klubben. Jeg vil gjerne gi en stor takk til dem, sier han.

 

Anja Edin fortsatte å imponere, og Larvik-publikummet kommer nok til å huske hennes suverene scoring rett før pause – etter en piruett skjøt hun med ryggen mot mål fra ni meter og ballen suste i nettet.

 

Nå er det to kamper mot Brasil i Bergen til helgen. Det er flere VM-oppkjøringskamper, der Larvik-spillerne kan overbevise landslagssjefen. I neste måned er det kamper mot Kroatia, Romania og Russland.

 

Thorir Hergeirsson offentliggjør VM-troppen 3. november.