Formidabel innsats – Larvik

Formidabel innsats

Norges Håndballforbund synes det første landskamparrangementet i Arena Larvik ble et vel gjennomført arrangement. De rettet en stor takk til de frivillige, som alle gjorde en formidabel innsats.

 

Evalueringen etter kampen konkluderer med at det store frivilligapparatet fungerte optimalt. Det var godt med frivillige på alle plasser, som møtte opp i god tid og var servicemindede og smilende. Den lokale organisasjonskomiteen, som gjorde alt de kunne og mer til for å sørge for at arrangementet ble en suksess, fikk en spesielt stor takk.

 

Det ble en utrolig flott ramme rundt kampen med nesten 3000 tilskuere. Planleggingen i forkant fungerte utmerket, og det meste gikk som planlagt. Noen småting kunne vært bedre, men generelt ble det et svært godt gjennomført arrangement, skriver forbundet i sin evaluering.