Vil fylle hallen – Larvik

Vil fylle hallen

Våg håper at Larvik fyller hallen i seriekampen onsdag. Det kan gi sårt tiltrengte kroner i klubbkassa.

 

Klubben sliter med en gjeld på 600.000 kroner, og trenger ytterligere 400.000 kroner for å sikre den daglige driften av A-laget og junioravdelingen. Våg vil for all del unngå poengtrekk neste sesong, slik de opplevde for to år siden.

 

– Vi gjør det vi må for å unngå et nytt poengtrekk fra Håndballforbundet, sier nestleder i Våg Håndball, Per Gunnar Kvam til Fævennen.

 

Styremedlemmer og spillere har «solgt» tilskuere til bedriftene i Kristiansand. Det innebærer at hver bedrift forplikter seg til å støtte Våg Håndball med ti kroner for hver tilskuer som stiller på kampen mot Larvik.

 

Forhåpentlig er det bare tilskuere Larvik hjelper til med. Når det gjelder poeng har Våg til gode å slå Larvik på eliteserienivå.