Tøff motstand – Larvik

Tøff motstand

Larvik sliter med sykdom før sesongens første internasjonale kamp. Linn Jørum Sulland, Sofia Berndtsson og Inger Sofie Heieraas blir ikke med når laget setter kursen for Montenegro.

Buducnost er første motstander i Champions League for Larvik denne sesongen. Buducnost har Europas tøffeste bortearena. 6000 tilskuere lager liv og støtter opp om laget. Det er ikke verre enn i Kalehallen i Makedonia da Skopje var på sitt verste, men etter at det ble strammet inn er det Moraca i Podgorica som har tatt den rollen.

 

– Her er det flere folk enn det var plass til i Skopje, og det er fullt hver gang. Buducnost er vanskelig å slå hjemme, og har for vane å vinne. Vi har imidlertid en sjanse, og vi reiser ned for å prøve å ta poeng. Det er det realistisk å tro. Målsettingen vår er ett eller to poeng, sier Karl Erik Bøhn.

 

Han bruker ikke tid på å bekymre seg over de som ikke kan være med.

 

– Vi reiser med 11 spillere. At spillere er syke er sånn som skjer. Vi hadde en fin test på hvordan det blir til helgen på onsdag, da vi møtte Våg. Da stilte vi samme tropp som vi reiser nedover med nå. Vi ønsker de som er syke god bedring, og så konsentrerer vi oss om å gjøre det vi kan mot Buducnost, sier Larviks hovedtrener Karl Erik Bøhn.

 

Nora Mørk er den eneste av sesongens nye spillere som er med til Montenegro. I kampen mot Buducnost blir hun den 50. spilleren som spiller i Champions League for Larvik Håndballklubb.