Gleder seg – Larvik

Gleder seg

Verdens beste håndballspiller, Linn-Kristin Riegelhuth, opplever et voldsomt press fra mediene om dagen. Hun ønsket ikke å svare på våre spørsmål, men sa at hun gledet seg til å møte Larvik-jentene igjen.

– Det skal bli gøy å møte mine tidligere lagvenninner. Det er koselig å se dem igjen, og hyggelig å få en klem. Men på banen gjør jeg jobben min på et nytt lag. Da er det viktig å gi alt for laget, sier hun.

Linn-Kristin Riegelhuth og FCK hadde en rolig trening i Arena Larvik i ettermiddag, men selv om hun som vanlig var blid og imøtekommende hadde hun ikke lyst til å vurdere lagene opp mot hverandre eller gjøre seg noen tanker om hva som kunne bli utslagsgivende for det laget som gikk seirende ut.

Begge lag stiller ubeseiret så langt denne sesongen når kampen blåses igang kl. 17.45. Minst ett av lagene kommer til å få sesongens første poengtap. Det kan bli begge, selv om verken Karl Erik Bøhn eller omdiskuterte Anja Andersen vil benytte seg av samme metode som Hypos Gunnar Prokop om det skulle stå uavgjort noen sekunder før slutt.

Det var god stemning på Larviks siste trening før kampen.