Lagsbilletter – Larvik

Lagsbilletter

Vi minner om at vi tilbyr lagsbilletter til kampen mot FC København lørdag. Tilbudet gjelder for alle aldersbestemte lag t.o.m. J/G 18. Det er totalt ca. 600 lagsbilletter for salg. Har ditt lag bestilt?

Billetter kan som vanlig bestilles på billettportalen vår. 

 

Lagsbilletter koster 50 kroner per person. For å kunne kjøpe lagsbilletter må man være minimum 10 spillere. Maks fire ledere per lag får den samme prisen. Send en e-post til tor@larvikhk.no med ditt lags bestilling.

 

Husk å skrive hvilken klubb og lag det gjelder, antall spillere og ledere, samt kontaktperson. Så snart din bestilling er mottatt vil ytterligere informasjon vedrørende betaling og lignende sendes per e-post.

 

VIKTIG! Bestilling av lagsbilletter skal først skje når alle oplysninger som nevnt ovenfor er innhentet. Husk at bestillingen er endelig.