Mange dueller – Larvik

Mange dueller

Kristine Moldestad hadde mange dueller med Anja Andersen. Jeg vant flere av dem, og da ble hun så sur. Det var moro å terge henne, sier Kristine Moldestad, en av Larvik-jentene som hadde flest dueller med dansken som nå er trener for FC København.

– Hun var en god spiller. Det var veldig gøy da hun og resten av stjernegalleriet spilte på Bækkelaget den gangen. Vi visste aldri hvordan det ville gå på forhånd. Vi ”fryktet” de møtene, fordi det var så spennende. Vi møtte en av verdens beste spillere, men hun likte ikke å bli taklet. Hun var lett å få sur. Hun kunne erte på seg rødt kort når hun var sur og grinete, sier Moldestad.

 

Hun synes det var irriterende at Anja Andersen fikk alt fokuset for det utenomsportslige.

 

– Vi var bare snille jenter, og så fikk hun all omtalen i media. Vi fikk i hvert fall litt blest om sporten.

 

– Husker du noen spesielle episoder?

 

– I en av NM-finalene var hun veldig sint etter at jeg hadde klart å takle henne. Jeg husker ikke kamputfallet, men jeg husker duellene med henne i den finalen.

 

– Hvordan er hun som trener?

 

– Det er ingen tvil om at hun er en god trener. Temperamentet hennes ødelegger dessverre for mye av lederstilen hennes. Jeg kunne aldri spilt for henne. Fokuset blir litt borte fra selve kampen.

 

 

Larvik møtte Anja Andersen og Bækkelaget flere ganger. Her fra kvartfinalen i Cupvinnercupen for ti år siden. Kristine Moldestad prøver å vri seg løs fra Gitte Madsen (7), og i duell med Anja andersen (11). I bakgrunnen Jeong Ho Hong.