Se Linka i Arena Larvik – Larvik

Se Linka i Arena Larvik

Linn-Kristin Riegelhuth ble kåret til verdens beste spiller for prestasjoner hun gjorde som Larvik-spiller. Nå er billettsalget i gang til Champions League-møtet med hennes nye lag, FC København. Det er også lagt ut lagsbiletter til kampen.

Anja Andersens mannskap var motstander også i finalen i Cupvinnercupen i mai, den gang vant Larvik hjemmekampen, men tapte i Danmark. Nå har vi en fin anledning til å vise Linka og FCK vår nye arena.

 

Kampen spilles lørdag 31. oktober kl. 17.45.

 

Billetter kan som vanlig bestilles på billettportalen vår. Billettene er lagt ut for salg i dag.

 

Vi ønsker også å tilby lagsbilletter til denne kampen. Tilbudet gjelder for alle aldersbestemte lag t.o.m J/G 18. Det er totalt ca. 600 lagsbilletter for salg. Her er det førstemann til mølla.

Lagsbilletter koster 50 kroner per person. For å kunne kjøpe lagsbilletter må man være minimum 10 spillere. Maks fire ledere per lag får den samme prisen. Send en e-post til tor@larvikhk.no med ditt lags bestilling. Husk å skrive hvilken klubb og lag det gjelder, antall spillere og ledere, samt kontaktperson. Så snart din bestilling er mottatt vil ytterligere informasjon vedrørende betaling og lignende sendes per e-post.

 

VIKTIG! Bestilling av lagsbilletter skal først skje når alle oplysninger som nevnt ovenfor er innhentet. Husk at bestillingen er endelig.