Spar 40 kroner – Larvik

Spar 40 kroner

Det lønner seg å kjøpe billetter til Larviks kamper på nettet før du drar i arenaen. Du kan spare 40 korner på å kjøpe familiebilletten på nettet. Selv om du bestemmer deg i siste liten, er det mulig å kjøpe og ta med billetten hjemmefra.

Når du kommer til Arena Larvik, scannes strekkoden på billetten, og du trenger ikke stå i kø. Hjemme har du fordelen av å kunne bestemme hvilket sete du vil sitte på. De som ikke har kjøpt på forhånd får tildelt beste ledige sete i det feltet de ønsker å sitte på.

 

– Vi ønsker at det skal være så enkelt som mulig å gå på kamp eller andre arrangementer i Arena Larvik. Vi foretok noen endringer i billettprisene i forhold til de erfaringene vi gjorde oss etter det første arrangementet, og vi har på den måten forsøkt å ta best mulig hensyn til alle kundegruppene, sier Tor Odvar Moen i Larvik Håndballklubb.

 

Barn og voksne kan sitte sammen hvor som helst i arenaen, selv om de har forskjellig billett. Det var mange som ønsket å kjøpe familiebillett, og det er helt naturlig. Særlig fordi vi frir til familiene med hoppeslottene i familieparken vår.

 

– Det har krevd litt tekniske endringer, men det er viktigere enn noen gang at publikum kjøper billetter hjemme. Vi har investert i mer utstyr for å håndtere køen raskere. Noen vil alltid bestemme seg i siste liten at de vil på kamp, men de har mulighet til å kjøpe billetten på nettet helt til kampstart. Det blir dyrere å kjøpe billett i areaen, slik at det skal lønne seg å bestille på nettet. Alle billetter som kjøpes i ”døra” koster kr 10,- ekstra.  Hjemme kan du selv, i ro og mak, bestemme deg for hvor du vil sitte, betale og skrive ut billetten selv, sier Moen.

 

På sikt jobber Larvik Håndballklubb med å få til en løsning der de som ønsker det kan legge over billetten på mobilen, og så scannes strekkoden derfra i døra.

 

Slik kjøper du billetter på nettet:

Billettsalget åpner flere dager før kampen.

Logg deg inn på www.larvikhk.no

Velg knapp for billetter

Velg hvilken kamp du vil kjøpe billetter til.

Trykk bestill.

Nå åpnes et salkart over Arena Larvik.

Velg felt, og deretter hvilke(t) sete du vil kjøpe.

Betaling skjer via billettportalen og kredittkort. Portalen aksepterer Visa og Mastercard.

 

 All informasjon om kjøp, gebyrer, angremuligheter etc. kan du lese om på siden.

 

Det er en mulighet for å krysse av for å få billettene tilsendt. Dette gjelder kun de som ikke har tilgang til skriver. Det koster 25 kroner å få billettene tilsendt.

 

Billetten du skriver ut skal du fremvise ved inngang i Arena Larvik. Det er ulovlig å kopiere billettene. De er utstyrt med en strekkode som kun kan skannes en gang.

 

Når du kjøper billett til Larviks hjemmekamper har du automatisk inngangsbillett til familieparken!

Du kan også kjøpe billetter via vårt kontor på hverdager mellom klokken 09-15. Ring 33 13 82 30 og tast 1 for billetter. 

 

Du kan også kjøpe billetter i Arenaen på kampdagen. Billettsalget starter tre timer før kampstart.

 

Vi anbefaler alle å kjøpe billetter via internett. Billettsalger er åpent helt til kampstart.

 

NHF-kort akkrediteres mot kroner 20,- innen fredag 30. oktober. Telefon 47 93 88 07.

 

Billettpriser på nett:

Langside kr 150,- (Voksen)  / 100,- (Barn/Honnør)
Kortside kr 100,-
Svingtrib.kr 100,-
Familierabatt (2 voksne + 2 barn), kr. 390,- (KUN langside)

Gebyret er inkludert i billettprisen. 


NB!
Dersom du har mulighet til å skrive ut billetten(e) dine selv skal du ikke krysse av i feltet hvor det opplyses om at du kan få tilsendt billetten din mot kr 25,-