Vil du bli medlem? – Larvik
Foto: Erik Skjøldt

Vil du bli medlem?

I dag er det kun rett i overkant av 600 medlemmer i Larvik Håndballklubb. Det skyldes bl.a. at vi kun driver elitesatsning kun for damer og bl.a. ikke har egen junioravdeling. Allikevel synes vi at vi skal være flere! Og kanskje vil du bli en av oss?

Larvik Håndballklubb er en medlemsstyrt klubb. Idrettsdemokratiet er noe av det viktigste vi har i norsk idrett. Vi oppfordrer alle som bryr seg om eller er engasjerte i Larvik HK, til å melde seg inn i klubben. Alle medlemmer har rett til å møte opp på årsmøter og stemme på de sakene du engasjerer deg i og støtter. Det er også viktig å bruke sin stemme, dersom klubben ikke styres og ledes etter gode verdier.

I alle sammenhenger er det godt å ha en stor og trygg medlemsmasse bak seg – så er du i tvil, ja da er det ikke tvil, meld deg inn og bli med på laget. Medlemskap koster kr. 500,- pr. år og fra du innbetaler dette beløpet er du medlem. Fyll ut personalia via denne linken: Medlemsregistrering.

Faktura vil bli tilsendt pr e-post hvis du har det, eller som vanlig post. Som medlem vil du også oppnå rabatter på tjenester og produkter fra våre samarbeidspartnere.

Vi håper du blir med – velkommen på laget skal du være.