VM-klar – Larvik

VM-klar

Thorir Hergeirsson tok med seg 20 spillere til Møbelringen Cup i forkant av VM. Alle sju VM-aktuelle Larvik-spillere var med da landslagstroppen ble offentliggjort i formiddag.  12 spillere er sikret VM-tur, de åtte siste kjemper om fire ledige plasser.

Tonje Larsen, Heidi Løke, Kari Mette Johansen, Karoline Dyhre Breivang og Tine Stange ble alle tatt ut til VM. Tine Rustad Kristiansen og Linn Jørum Sulland er blant de åtte som kjemper om de fire siste VM-plassene.

 

Tine Rustad Kristiansen og Linn Jørum Sulland spilte ikke da Norge hadde treningskamper i Norge i forrige måned. Tine Stange har vært et sikkert kort på landslaget etter at Thorir Hergeirsson overtok roret i høst, og er blant de 12 som er sikret Kina-tur.

 

Møbelringen Cup spilles 16. – 23. november i Trondheim.

 

VM spilles i Kina 5. – 20. desember.

 

Les mer om uttaket på Norges Håndballforbunds sider.