Fantastisk spennende – Larvik

Fantastisk spennende

Larvik er ubeseiret halvveis i gruppespillet i Champions League! I en usedvanlig målfattig og spennende kamp ledet HC Dinamo til det var et kvarter igjen. Da satte Larvik inn nådestøtet. Det holdt kampen ut og til seier 18-17.

Et kvarter før slutt lå Larvik under 10-14, og slet med å utnytte FCKs tap for Buducnost tidligere på dagen. Med to spillere utvist satte Larvik fart og spilte på seg selvtillit. Tine Stange, Tine Rustad Kristiansen, tre kjappe fra Nora Mørk og Heidi Løke snudde alt og sendte Larvik foran til 16-14 i løpet av sju minutter.

 

– De blir slitne, og det hjelper selvfølgelig at de får to velfortjente tominuttere samtidig. Dette ble en slitekamp, og det var fint å vinne på en dårlig dag, synes Nora Mørk, som ikke merket noe til skulderskaden rett etter kampslutt.

 

– Jeg hadde veldig lyst til å spille i dag, og er ikke fornøyd med alt jeg gjorde, men vi sto sammen som et lag. Vi fortjente seieren i dag, sier hun. Nå er målsettingen å slå FC København i Kongens by neste helg.

 

– Det var en forferdelig kamp. Det er bare å ta med seg poengene. Uten Nora Mørk hadde det blitt tungt i dag, mener Karl Erik Bøhn, som var veldig fornøyd med at Larvik klarte å snu kampen.

 

Larvik har aldri tidligere spilt en kamp i Champions League der begge lag endte under 20 mål. Kun én gang tidligere har det vært så få mål, det var da det ble uavgjort 20-20 mot Lublin i gruppespillet i 2003.

 

 

FAKTA

Larvik – HC Dinamo (RUS) 18-17 (8-9)

Champions League gruppe D

1482 tilskuere i Arena Larvik

Larvik: Emily Stang Sando/Lene Rantala, Tonje Larsen 4, Inger Sofie Heieraas, Heidi Løke 1, Tine Rustad Kristiansen 3, Kari Mette Johansen 1, Karoline Dyhre Breivang, Nora Mørk 6, Pia Christine Narvesen, Marianne Iversen, Tine Stange 3.

Toppscorer Dinamo: Olga Levina 7.

Utvisninger: Larvik 3×2 min., Dinamo 6×2 min.

Dommere: Holger Fleisch/Jürgen Rieber (GER)