Fantastisk valg av kamp! – Larvik

Fantastisk valg av kamp!

DnBNOR fikk valuta for pengene da de samlet 300 ansatte og kunder i Arena Larvik søndag. - Det var imponerende og utrolig spennende. Det satt prikken over i-en for vår del, sier banksjef Terje Berntsen i DnBNOR.

– Vi hadde et ønske om å få med flest mulig av bankens kunder i Larvik. I tillegg gikk vi ut bredt for å få med de ansatte. Vi inviterte de ansatte i alle Vestfold-byene. Vi hadde klart å samle 100 i Bergslihallen en gang tidligere, og hadde som målsetting å klare 200 i Arena Larvik. Allerede i løpet av de to-tre første dagene passerte vi 200. Da gikk vi for 300, forteller Berntsen.

 

Søndag fylte 300 hvitkledde DnBNOR-ansatte og kunder hele felt C i Arena Larvik.

 

– Vi brukte litt tid på intern planlegging. Når det ble lagt til rette på den måten og vi hadde et klart program, ble det mange som ville være med. Vi fikk flere enn vi hadde drømt om, sier han.

 

– Opplegget var ganske greit, vi fikk sitte samlet og på forhånd fikk vi en introduksjon av Karl Erik Bøhn. Det var mer enn nok for oss. Noen hadde med barn som benyttet seg av hoppeslottene, og vi hadde det veldig bra, sier Berntsen.

 

– Jeg vil oppfordre andre sponsorer til å spandere kampen på sine ansatte og kunder. Jeg er helt sikker på at flere av de som var med kommer igjen til arenaen senere for å se god håndball. Vi traff utrolig godt i vårt valg av kamp, og jeg er sikker på at flere kommer igjen, for dette var artig, sier en fornøyd banksjef.