Jevnt og spennende – Larvik

Jevnt og spennende

Karl Erik Bøhn er sikker på at det kommer til å bli jevnt og spennende når Larvik tar imot Byåsen onsdag. Larviks hovedtrener gleder seg til å se VM-spillerne.

– Det er to gode lag som går på hverandre hver gang Larvik og Byåsen møtes. Det laget som spiller best vinner. Begge har stor kapasitet internasjonalt. Derfor gjelder det å treffe dagen. Begge lag har verdensstjerner på laget. Det aller viktigste for oss er at alle er tilgjengelige, friske og raske, sier Bøhn.

 

– Vi har det mest rutinerte laget og etablerte landslagsspillere, samtidig er vi smalere enn Byåsen i bredden. Jeg synes de har klart å bygge et spennende lag, det er et godt og breit miljø i Byåsen. Det er ikke noe tvil om at Kari Aalvik Grimsbø, Marit Malm Frafjord og Camilla Herrem er verdensspillere. De blir bedre og bedre hele tiden, det er det ikke noe tvil om. Ida Alstad er også en topp internasjonal spiller. Hun laget 12-13 mål alene mot oss. Det burde ikke være tvil om at laget har kvaliteter, sier han.

 

Kampen spilles i Arena Larvik onsdag 25. november kl. 19.00. Kjøp billetter til kampen her.