Nyoperert – Larvik

Nyoperert

Sara Breistøl fikk gode nyheter da hun ble operert etter kneskaden mandag. Hun har fått konstruert et nytt korsbånd, men legene behøvde ikke gjøre noe med brusken i kneet. Det var heller ikke så veldig mye meniskskade.

– Brusken hadde fått seg en trøkk og det er klart jeg er utsatt for slitasjeskade senere, men det var gledelig at de ikke behøvde å gjøre noe med den nå. Det kunne ikke gått bedre, ut fra de beskjedene jeg hadde fått i forkant. Det er greit med litt gode nyheter i alt det kjipe, sier Sara Breistøl.

 

Hun gleder seg til opptreningen kan begynne igjen. Hun må bruke krykker i et par uker for å avlaste kneet, men var glad for at hun kunne begynne å bruke beinet med en gang.

 

– Nå gleder jeg meg veldig til de første dagene er over, for det gjør litt vondt. Jeg er ved godt mot og får prøve å nyte noen dager på sofaen. Jeg leser litt bøker, og tar gjerne imot filmtips. Mor og far serverer litt middag til meg, så etter forholdene har jeg det bra, sier hun.

 

Sara Breistøl skadet venstrekneet i en oppvisningskamp i futsal under åpningshelgen av Arena Larvik 20. september.