Slo Russland 27-21 – Larvik

Slo Russland 27-21

Tonje Larsen satt på benken hele kampen, men må belage seg på å dra lasset i VM sammen med Kristine Lunde-Borgersen, som spilte cirka en halv time da Norge beseiret Russland 27-21 i siste kamp i Møbelringen Cup.

Etter seieren kommer ikke Norge unna et markant favorittstempel i Kina-VM. Keeper Katrine Lunde Haraldsen var tilbake på vanlig supernivå etter skuffende saker mot Kroatia og Romania, skriver NTB.

Kari Aalvik Grimsbø klarte seg også bra i 2. omgang. Forsvarsspillet var i lengre perioder knalltøft, veltimet og nok til å sette russerne helt ut av spill. Bare sju spillemål gikk inn på Norge den første halvtimen (14-10-ledelse).

Dinamo-spiller Olga Levina, en av Russlands beste spillere, kolliderte med egen keeper i kampen lørdag, og sto over oppgjøret søndag.