Snudde til seier – Larvik

Snudde til seier

Samarbeidet mellom Anja Edin og Heidi Løke var helt avgjørende på slutten da Norge snudde til seier 34-31 over Romania i Møbelringen Cup.

Hos Norge hvilte både Tonje Larsen og Kristine Lunde-Borgersen. I tillegg var Riegelhuth beordret til klubbkamp for FCK av Anja Andersen.

Både Larsen, Lunde Borgersen og Riegelhuth er med mot Russland søndag. De to førstnevnte i noe begrenset omfang. Med disse tre tilbake og på vei opp i form, er Norge en hetere gullkandidat i VM. Men det er fortsatt hull som bør tettes for at det skal ta helt av i Kina, skriver NTB.

 

Terese Pedersen stengte målet mot slutten. Norge gikk fra 26-28 til 31-30. Målvakten stoppet fem av sju skudd i perioden de norske snudde kampen. Stayerevnen kan sende Norge til VM-gull om noen uker også.