Forrykende spenning – Larvik

Forrykende spenning

Byåsen ledet på det meste med ni mål, men Larvik reddet inn til uavgjort 28-28 etter en fantastisk sluttspurt i et spennende oppgjør i Postenligaen.

Det ble solid ny publikumsrekord. 3467 tilskuere fylte Arena Larvik til randen, og ga en voldsom støtte til Larvik-jentene da forspranget ble stadig mindre mot slutten av kampen.

Larvik reddet i land et poeng. Tine Rustad Kristiansen scoret det 28. målet, og hun hadde til og med muligheten til å avgjøre kampen helt på slutten.

Larvik står dermed ubeseiret på 119 seriekamper på hjemmebane. Byåsen klarte uavgjort i Larvik i 2001, og nå endte det med poengdeling igjen.Byåsen gikk til pause med 18-10, og scoret også 19-10 før Larvik begynte å knappe innpå.

Larvik tar pause på serietopp, ett poeng foran Byåsen. Nå skal ni av spillerne fra dagens kamp spille VM, før lagene møtes igjen til Cupfinalen i Oslo Spektrum onsdag 30. desember.