Karoline med rød nese – Larvik

Karoline med rød nese

Du har sikkert sett mange med rød nese denne måneden. Karoline Dyhre Breivang, som lørdag reiser til VM i Kina, er en av de som har vært med på en litt annerledes innsamlingsaksjon.

En landslagsdrakt som er signert av OL-spillerne ligger ute på QXL for auksjon, forteller Breivang.

 

– Jeg var på P4 torsdag og snakket litt om Rødnesedagen og solgte røde neser på Karl Johan sammen med komikeren Said Ali. Jeg har også vært med på å lage en reportasje fra asylmottaket på Hvalstad, forteller hun.

 

– På asylmottaket ble jeg vist litt rundt av fire gutter. Vi var der en hel ettermiddag og jeg forstår jo at jeg er ganske heldige her i verden. Guttene, som var 16 og 17 år, har kommet helt alene til Norge og vet ikke om de får bli eller hva som skjer med dem, ettersom Hvalstad kun er et transittmottak. 

 

Rødnesedagen skiller seg ut både fordi de bruker humor og fordi alle er invitert til å være med! I hele november har komikere og kjendiser gjort morsomme, tullete og tøysete ting til inntekt for Redd Barna.

 

Søndag 29. november klokken 20.00 kan du se på og le av komikere og kjendiser på TV3.