Støtt klubben din! – Larvik

Støtt klubben din!

Siden lanseringen av Grasrotandelen 1. mars har kun én av fire som spiller hos Norsk Tipping tilknyttet sin grasrotmottaker. Så langt har dette generert over 150 millioner kroner til frivillige lag og foreninger. Likevel er det fremdeles et stort potensial for grasrotmottakerne.

Du kan sørge for at Larvik Håndballklubb får inntil fem prosent av det du spiller for hos Norsk Tipping – uten at det koster deg noe. Det er Norsk tipping som betaler andelen.

 

Det er fortsatt alt for mange grasrotkroner som venter, fordi mange spillere ikke har benyttet sjansen ved å krysse av et lag eller forening som de ønsker å støtte. Estimatet er at ytterligere 200 millioner kan finne veien til lag og foreninger i løpet av 2009.

Velg Larvik Håndballklubb som mottaker. Du kan søke opp klubben hos kommisjonæren, eller oppgi klubbens organisasjonsnummer. Larvik Håndballklubbs organisasjonsnummer er 971 141 786.

 

Du kan selv følge med på hvor mye din forening har fått inn via Grasrotandelen. Dette kan du finne på grasrotandelens egne nettsider.

 

Grasrotandelen gjelder alle spill hos Norsk Tipping, bortsett fra Flax og Extra.