Vinnerlag på lag – Larvik

Vinnerlag på lag

- Larvik Håndballklubb er et vinnerlag. Askjems er også et vinnerlag i caravan/bobil-bransjen, og ønsker å assosieres med det. Vi vil gjerne bli flinkere på lagspill mellom avdelingene i bedriften, sier daglig leder Odd Askjem.

– Gjennom samarbeidsavtalen med Larvik Håndballklubb får vi profilert oss sammen med vinnere. Når vi skal ha lederkurs og motivasjonskurs for de ansatte, kan vi bruke Karl Erik Bøhn som inspirator. Å få samspillet til å fungere gjør at lagånden blir sterkere, sier han.

 

Han overtok som daglig leder i Askjems i 2003. Som ung hadde han alltid sommerjobb i bedriften, men ble først ansatt i 1994. Han hadde drevet for seg selv i tre og et halvt år før han ble salgssjef i familiebedriften. Det var faren Kjell Erik Askjem som startet bedriften i 1969.

 

Askjems fyller 40 år i år. På midten av 90-tallet omsatte bedriften for 28 millioner kroner. I fjor var det steget til 165 millioner kroner.

 

– Vi er markedsledende i Norge. Vi har 6700 kvm innendørs areal, med plass til 150 enheter. Det er Skandinavias største utstillingslokaler. Nærmeste konkurrent har plass til 35 enheter innendørs. Vi har de ledende merkene på bobil og campingvogner, og alt – både nytt og brukt – står innendørs, forteller han.