Lykke til i VM! – Larvik

Lykke til i VM!

Sist helg reiste landslagsjentene til VM i Kina. Lørdag går åpningskampen mot Japan for Tonje Larsen, Heidi Løke, Kari Mette Johansen, Karoline Dyhre Breivang – og mesterskapsdebutanten Tine Stange.

– Jeg er veldig spent. Jeg gleder med veldig, men gruer meg også. Det er noe helt annet å spille mesterskap enn vanlige landskamper. Jeg tror det blir veldig bra. Det er en veldig bra gjeng som skal nedover. Det er en trygghet i seg selv at det er så mange fra Larvik. Dessuten har jeg spilt sammen med Marit Malm Frafjord, Kari Aalvik Grimsbø, Camilla Herrem og Tonje Nøstvold på juniorlandslaget, sier Stange.

 

– Både broren min og kjæresten min kommer nedover underveis i mesterskapet. De reiser sammen med to kamerater. Det er godt å vite at de kommer nedover. Jeg er litt familiekjær, så det gleder jeg meg til. Det blir trygt og godt å få besøk av dem, sier hun.

 

Fritidsproblemer blir det uansett ikke for Tine Stange under VM. Hun utdanner seg innen økonomi og administrasjon, og skal ha eksamen i skatterett 17. desember.

 

Hun var syk og gikk glipp av Møbelringen Cup, der VM-laget skulle samkjøres. Hun håper hun ikke gikk glipp av så mye, og synes det er betryggende at laget har hatt en uke i Kina til å trene sammen før første kamp.

 

– Hva forventer du av VM, i forhold til spilletid for egen del?

 

– Det er mange nye spillere, jeg vet ikke helt hva jeg skal forvente. De er flinke til å bruke hele laget, så jeg håper å kunne bidra og spille en del, sier hun.

 

Slik spilles VM i Kina.