100 mål på landslaget – Larvik

100 mål på landslaget

Norges og Larviks tøftspillende linjespiller Heidi Løke trengte kun å sette en ball i nettmaskene bak Tunisias målvakt for å runde 100 mål på landslaget.

 

Hele seks mål og Norges toppscorer ble det til slutt. Hun visste ikke at den første scoringen mot Tunisia var hennes 100. på landslaget.

 

– Å, var det det? Det er alltid moro å score mål, og jeg har gode medspillere som spiller ballen inn til meg, sier hun til handballmagasinet.no.

 

Med kul i panna etter en real kamp inne på linja forsikrer Heidi at det går bra.

 

– Det gjorde litt vondt, og hadde det vært opp til meg hadde jeg spilt videre, sier en av Norges tøffeste.

 

En annen tøffing er Karoline Dyhre Breivang, som måtte ned for telling i andre omgang. Det så lenge stygt ut der hun lå og vred seg i smerter og tårer, men det skal etter forholdene ha gått bra.

 

– Det er en smell i bicepsen. Jeg har hatt en bedre venstrearm, forklarer Karoline og forsikrer oss om at hun er klar til ny kamp mandag.

 

Tunisia – Norge 25-36 (14-18)
Norge: Katrine Lunde Haraldsen, Terese Pedersen – Tonje Larsen, Ida Alstad 3, Heidi Løke 6, Tonje Nøstvold 4, Karoline Dyhre Breivang 3, Kristine Lunde-Borgersen 1, Kari Mette Johansen 6, Marit Malm Frafjord 2, Linn-Kristin Riegelhuth 2, Tine Stange 1, Anja Edin 3, Camilla Herrem 5.

 

Les mer om Heidi Løkes Donald-kul i VG Nett og Dagbladet og om god uttelling fra kantene på Norsk Topphåndballs nettsider.

 

Slik har det gått hittil i VM.