Ingen rekord – Larvik

Ingen rekord

Norge vant 44-15 over Chile i håndball-VM, og har tatt sin tredje seier i gruppespillet. Resultatet mot Chile tar de uansett ikke med seg til hovedrunden.

Norge åpnet som forventet i et forrykende tempo fremover på banen mot Chile. Kari Mette Johansen sprang inn både én, to, tre og fire kontringer før pause. Utover i omgangen dukket imidlertid også de tekniske feilene opp i det norske angrepet, skriver VG Nett.

 

Både Heidi Løke og Karoline Dyhre Breivang var tilbake på banen etter skadene mot Tunisia søndag.

 

Larviks hovedtrener Karl Erik Bøhn beroliger de som fryktet skader.

 

– Ingen bekymringer, vi er vant med at Løke og Breivang ligger nede. Begge spiller med lavt tyngdepunkt og søker gulvet, helt vanlig at det blir noen smeller. Begge er tøffe og tåler en trøkk, så det vil som oftest gå bra. 

 

– Jeg er ikke bekymret for skader, da ting blir som det blir uansett om jeg bekymrer meg eller ikke her hjemme i Norge. Håper selvsagt alle norske spillere holder seg friske og raske, slik at Norge kan gå hele veien til medaljekamp. Disse jentene er vant til mange og tøffe kamper på kort tid, så dette er de trent for, sier han.

 

Norge – Chile 44-15 (21-7)
Norge: Kari Aalvik Grimsbø, Terese Pedersen – Renate Urne 1, Ida Alstad 2, Heidi Løke 6, Tonje Nøstvold 6, Karoline Dyhre Breivang, Kari Mette Johansen 5, Marit Malm Frafjord 4, Linn-Kristin Riegelhuth 9, Tine Stange 3, Anja Edin 3, Camilla Herrem 5.