Larvik-jenter i spaltene – Larvik

Larvik-jenter i spaltene

Heidi Løke scoret fem mål da Norge dro fra på slutten av 2. omgang og slo Ungarn med seks mål. Dagen etter var det bilde av både Kari Mette Johansen og Tonje Larsen i lokalavisen Suzhou Daily.

Norge karret seg gjennom den første virkelige testen i håndball-VM, skriver VG Nett.

Mye av æren for at det ble seier i dag skal Katrine Lunde Haraldsen og det norske forsvaret ha. For det ble kjempet hardt i begge ender i banen i dag. I angrep hadde både Marit Malm Freafjord og Heidi Løke tre ungarere hengende over seg med en gang ballen ble spilt i retning av dem.

– Det er alltid gøy å «slåss”, forteller Heidi Løke og forsikrer handballmagasinet.no om at hun ikke er en slåsskjempe andre steder enn håndballbanen.

Torsdag kan det bli mer slåssing for Heidi Løke og hennes lagkamerater. Romania er et både et bedre og mer fysisk lag enn Ungarn. Både landslagssjefen og Heidi Løke er klare på at skal de vinne kampen må de stoppe Romanias linjespillere.

– Det blir en tøff kamp. Romania har to gode linjespiller som må stoppes, svarer Løke på spørsmål om hvordan Romania skal beseires.

 

Ungarn – Norge 19-25 (11-11)
Norge: Katrine Lunde Haraldsen, Kari Aalvik Grimsbø – Kristine Lunde-Borgersen 1, Tonje Larsen, Ida Alstad 2, Heidi Løke 5, Tonje Nøstvold 2, Karoline Dyhre Breivang 3, Kari Mette Johansen 1, Marit Malm Frafjord 1, Linn-Kristin Riegelhuth 6, Tine Stange 1, Anja Edin 1, Camilla Herrem 2.