Sponsortreff – Larvik

Sponsortreff

Torsdag formiddag er det klart for sponsortreff i Larvik Håndballklubb. Alle samarbeidspartnerne samles på Farris Bad, og etterpå kan de som har tid være igjen for å se Norges kamp mot Romania i VM.

Det er Jobzone og Rotor som er vertskap for sponsortreffet.

 

Bjørn Sandmæl skal presentere Jobzone Larvik og Arnfinn Hoel skal snakke om nettverksbygging innledningsvis. Deretter skal Anette Sørlie Jacobsen og Marte Østmo fra Rotor fortelle om LED-reklamens muligheter.

 

Etter en pause med juletallerken forteller daglig leder i Larvik Håndballklubb litt om klubben og om Cupfinalen. Larvik Håndballklubb er som kjent klar for sin åttende Cupfinale på rad! Avslutningsvis forteller Karl Erik Bøhn om tingenes tilstand.

 

Etter møtet samles de sponsorene som har anledning til å se Norges kamp mot Romania i VM.