Små marginer mot Romania – Larvik

Små marginer mot Romania

Katrine Lunde Haraldsen reddet det siste skuddet og sørget for norsk seier over Romania i den siste gruppespillkampen i VM. Norge går til hovedrunden med full pott.

Kampens toppscorer, Cristina Neagu, hadde scoret ni mål i kampen. Den norske sisteskansen hindret henne i tosifret antall og sikret begge poengene for Norge.

Norge ledet på det meste med fem mål i 1. omgang, men i andreomgangen svarte Romania. Med 12 minutter igjen å spille var stillingen plutselig 19-19. Så pådro Tine Stange seg en utvisning, før rumenerne gikk opp i føringen på straffekast.

Da luktet det håndballthriller og ulidelig spennende minutter lang vei, skriver VG Nett.

Iallfall helt til Karoline Dyhre Breivang scoret to uhyre viktige mål, og regisserte Tonje Nøstvolds 24-21-scoring med fem minutter igjen å spille.

Thorir Hergeirsson sier at Karo er et fast valg for ham mot slutten av hektisk kamper.

Norge – Romania 25-24 (14-12)
Norge: Katrine Lunde Haraldsen, Terese Pedersen – Tonje Larsen, Ida Alstad 2, Heidi Løke 1, Tonje Nøstvold 5, Karoline Dyhre Breivang 2, Kari Mette Johansen 3, Marit Malm Frafjord 3, Linn-Kristin Riegelhuth 5, Tine Stange 2, Anja Edin 1, Camilla Herrem 1, Renate Urne.