Viktigst i forsvar – Larvik

Viktigst i forsvar

Etter seieren over Romania i den siste gruppespillkampen i VM trekker landslagssjef Thorir Hergeirsson frem det gode forsvaret, som til tider er meget godt - spesielt med Tonje Larsen og Marit Malm Frafjord i midten.

Han forteller til handballmagasinet.no at de visste det ville bli en tøff kamp, men at han gjerne skulle vunnet med mer.

 

På spørsmål om han vurderte å bruke Tonje Larsen fremover, spesielt når det buttet litt, er han klar på at de har mer bruk for Tonje i forsvar enn fremover – med tanke på belastningen av lagets eldste.

 

Norge tar med seg full pott til hovedrunden, der det blir kamper mot Sør-Korea, Kina og Spania. Kampene spilles lørdag, søndag og tirsdag.

 

Se resultater fra innledende gruppespill her.

 

Her er oppsettet for hovedrunden.