Sløste bort seieren – Larvik

Sløste bort seieren

Heidi Løkes bursdag og Tonje Larsens 250. landskamp druknet fullstendig i skuffelsen over at Norge sløste bort seieren mot Korea i hovedrunden i VM.

Det ble en håndballthriller for Norge da Sør-Korea fikk revansjen de har drømt om mot håndballjentene, etter det bitre tapet i OL-semifinalen. Det ble like jevnt lørdag.

 

VG Nett: Karoline Dyhre Breivang mener hun burde sikret Norge poeng i sluttsekundene mot Sør-Korea.

 

Selv med tap for Korea har Norge fortsatt mulighet til å nå semifinalen. Landslagsjentene gjorde det imidlertid vanskelig for seg selv ved å invitere koreanerne inn i kampen om å spille seg til semifinale.

 

Slik er stillingen i hovedrunden. De to beste lagene går til semifinale.

 

Heidi Løke hadde heldigvis allerede fått sin fødselsdagspresang, da sønnen Alexander kom på besøk i VM-byen fredag.

 

Forsvarskjempen Tonje Larsen hadde håpet å bidra litt fremover også i mesterskapet. Tidligere i uken fortalte hun i et TV 2-intervju at hun ønsket en VM-scoring. Det ønsket fikk hun oppfylt i jubileumskampen, men vi er sikre på at hun heller hadde ønsket norsk seier.

 

Norge – Sør-Korea 27-28 (14-13)
Norge: Katrine Lunde Haraldsen, Kari Aalvik Grimsbø – Tonje Larsen 1, Ida Alstad 3, Heidi Løke 3, Tonje Nøstvold 5, Karoline Dyhre Breivang 3, Kari Mette Johansen, Marit Malm Frafjord 3, Linn-Kristin Riegelhuth 3, Tine Stange 1, Anja Edin 1, Camilla Herrem 4, Siri Seglem.