Billetter til Cupfinalen – Larvik

Billetter til Cupfinalen

Det er 14 dager til Cupfinalen i Oslo Spektrum. Det gjelder å være rask for å kjøpe billetter direkte fra Larvik Håndballklubb. Da er du sikker på å sitte sammen med andre Larvik-supportere. Usolgte billetter må returneres til Spektrum torsdag.

Ring 33 13 82 30 for å kjøpe billetter. Billettene hentes på Larvik Håndballklubbs kontor i Arena Larvik. Det kan også kjøpes bussbilletter. Dette kan kun kjøpes på kontoret. Ta med nøyaktig beløp i kontanter. Inngang fra Hoffsgate.

Vi må returnere usolgte billetter til Spektrum allerede torsdag 17. desember, så frem til kl. 14.00 er det mulig å få kjøpt billetter på Larvik Håndballklubbs kontor.
Etter torsdag kl. 14.00 kan billetter kjøpes hos Billettservice.

Klikk på Billettservice-
logoen for å kjøpe
billetter på nett. 
Telefon: 815 33 133