Langt fra finaleplass – Larvik

Langt fra finaleplass

Norge var rett og slet ikke gode nok da VM-finalen glapp mot Ruusland fredag.

– Vi mangler trykk i angrepsspillet og vi kommer ikke opp i kontringsspillet vi pleier å ha, sier landslagssjef Thorir Hergeirson til handballmagasinet.no. Han mente de norske jentene kunne gitt Russland kamp på en maks dag.

 

Og, selv om trykket manglet var det ikke aktuelt å hive innpå Tonje Larsen i angrep. Så lenge det ikke var mer trykk i ankomstfasen mente landslagssjefen at å hive innpå Larsen ikke hadde gitt noen større sjanser for seier.

 

Norge – Russland 20-28 (12-17)
Norge: Katrine Lunde Haraldsen, Kari Aalvik Grimsbø – Tonje Larsen, Ida Alstad 1, Heidi Løke, Tonje Nøstvold 2, Karoline Dyhre Breivang 1, Kari Mette Johansen 1, Marit Malm Frafjord 4, Linn-Kristin Riegelhuth 4, Tine Stange 3, Anja Edin, Camilla Herrem 3, Kristine Lunde-Borgersen.