Håndballjentene værfast – Larvik

Håndballjentene værfast

Uværet i Europa har rammet slitne håndballjenter på vei hjem fra Kina-VM kraftig. Håndballens Venner reiser via Finland, og sliter med det samme der.

– Nå er jeg bare irritert og sliten. Det er ikke så mye å gjøre med, men det er kjedelig når man har telt timer til når man kommer hjem før jul, sier Larvik-spiller Tine Stange til VG Nett på flyplassen i Frankfurt.

 

Det ble også trøbbel for Håndballens Venner på veien hjem. Flyet fra Helsingfors var fem timer forsinket til Kina. Forsinkelsen økte utover dagen, da korresponderende fly i Finland for lengst var reist og øvrige fly nær fulle.

 

– Ved 20-tiden finsk tid var det kun noen prioriterte som skulle videre innenriks i Norge som fikk reise. Derfor kan det være mulig at et egnet hotell i Helsingfors får norske gjester, men hjem til jul kommer alle, forteller Trond Erlandsen.