Nominert – Larvik

Nominert

Karoline Dyhre Breivang er nominert som årets lagspiller til Idrettsgallaen 2010 på Lillehammer lørdag 9. januar. Håndball-landslaget er nominert i klassen lagspill.

Idrettsgallaen 2010 hedrer de største idrettsnavnene og beste prestasjonene i idrettsåret 2009. Totalt 13 priser deles ut under direktesendingen fra Lillehammer lørdag 9. januar. Hovedjuryen har nå valgt hvem som er nominert i de ulike kategoriene.

 

Karoline Dyhre Breivang er nominert som årets lagspiller, sammen med Brede Hangeland, Trine Rønning og Patrick Thoresen.

 

Prisen tildeles den fremste utøveren fra et lagspill det siste året. Vinneren kan preges av å sette laget foran seg selv, og fremstå som en drivkraft og motivator for å utvikle kollektivet i laget.

 

Håndballjentene er nominert i kategorien lagspill, der også herrelandslaget i curling og kvinnelandslaget i fotball er nominert. Prisen tildeles det laget som det siste året har levert den fremste prestasjonen/resultatet (evt. flere) innenfor lagspill, med særlig fokus på internasjonale resultater.