Spontandans i Kvelde – Larvik

Spontandans i Kvelde

To dager før Cupfinalen danset Larvik-jentene spontandans i Sparbutikken i Kvelde. Ansatte og publikum kastet seg med i dansen, anført av ivrige håndballspillere fra Kvelde.

– Det var tøffe og sporty spillere som stilte opp på dette bare to dager før Cupfinalen, sier sponsorkoordinator Siri Eftedal Seland.

 

Da Larvik spilte sin første Cupfinale for 16 år siden, var Siri Eftedal Seland en av spillerne som Larvik tapte NM-finalen for. Nå er hun ansatt i Spar og sponsor i Larvik Håndballklubb.

 

– Som tidligere spiller synes jeg dette var sporty gjort av Larvik-jentene. Jeg hadde nesten litt dårlig samvittighet for å be dem stille opp på dette så nær Cupfinalen. Men de får en stjerne til hos Spar nå. Det er så viktig for oss å vise frem jentene på denne måten. Det er viktig at folk i Kvelde får møte jentene og være med dem i dansen, sier hun.

 

Flere håndballspillere fra Kvelde ledet an i spontandansen, og både ansatte og kunder ble ivrig med. Da dansen ble gjentatt noen ganger, var det tid for flere spontaninnslag. Nora Mørk satte seg i kassa og Karoline Dyhre Breivang hoppet opp på disken, til stor glede for kundene som sto og så på.