Debutantene – Larvik

Debutantene

Nora Mørk tror det blir lite søvn natta før Cupfinalen, mens Linn Jørum Sulland gleder seg til å spille kamp igjen. Begge er debutanter i Cupfinalen.

– Jeg tviler på at jeg får sove så veldig mye i natt, sier Nora Mørk. Hun er kanskje mest nervøs av de to debutantene på Larviks lag til Cupfinalen onsdag.

 

Det er to erfarne debutanter i Cupfinalen. Begge har kamper med flagget på brystet, men har aldri spilt Cupfinale i Oslo Spektrum.

 

– Jeg har spilt juniorfinale med Stabæk i Spektrum, men har til gode å vinne, forteller Linn Jørum Sulland.

 

– Jeg er veldig spent. Alle jentene kommer til å være veldig gira i forhold til hvordan det gikk i forrige kamp. Denne gang kommer det til å bli en helt annen kamp, og det er mer åpent nå, sier Nora Mørk. Hun gleder seg til å spille i Spektrum for første gang, og tror det kan bli god stemning på tribunene.

 

– Det er mange som har som tradisjon å se Cupfinalene. Jeg skal sørge for å være skikkelig opplagt og tent, sier hun.

 

Linn Jørum Sulland håper det kommer mange tilskuere til NM-finalen, og vet at det er stor forskjell på junior- og seniorfinalen.

 

– Jeg skal bo på hotell i Oslo. Det har jeg ikke gjort før, så jeg gleder meg, sier Linn Jørum Sulland.

 

Hun gleder seg også fordi hun endelig kan spille igjen. Hun er veldig spillesugen, det har ikke blitt mye spill etter 11. oktober, da hun var ute en måned med svimmelhet.

 

– Jeg har trent godt etter at jeg ble frisk igjen. Jeg spilte litt i København og mot Byåsen i november. Nå nærmer jeg meg slik det var før jeg var ute en måned, men håndballmessig mangler det litt. Vi hadde en fin treningsuke i Danmark, og jeg har også trent litt med Nordstrand da det ikke var trening med Larvik under VM.

 

Karl Erik Bøhn forteller at jentene gleder seg til finalen.

 

– Jeg er godt fornøyd med hvordan det har sett ut med de hjemvendte VM-jentene, sier han.