Kjøp billetter nå! – Larvik

Kjøp billetter nå!

Det er veldig mange spennende kamper i januar. Vi har vi åpnet for billettkjøp til de første kampene.

Vi har lagt ut billetter til de to første hjemmekampene i januar i vår billettportal. Storhamar kommer på besøk 6. januar, og 10. januar spilles den meget betydningsfulle Champions League-kampen mot Buducnost – hvor vi også kan tilby lagsbilletter til lag i aldersbestemte klasser.

 

Det er hektisk kampaktivitet når vi går inn i Larvik Håndballklubbs 20. år. I mai fyller klubben 20 år.

 

Onsdag 6. januar starter Larvik jubileumsåret med kamp mot serietreer Storhamar. Anja Edin & co tok juleferie med 13 poeng, hvorav ett av disse er tatt fra Byåsen på bortebane. Kampen begynner klokken 19.00 og billettene kjøper du i vår billettportal.

 

Søndag 10. januar drar Champions League i gang igjen. Larvik har matchball i kampen om avansement til hovedrunden når Buducnost T-Mobile fra Montenegro kommer på besøk. En gevinst her sikrer førsteplassen i gruppen og seks nye Champions League-kamper i februar og mars.

 

Budcnost startet ikke gruppespillet spesielt bra, med to tap i de to første kampene. Etter en sterk borteseier mot FCK og ett poeng reddet i sluttsekundene mot Dinamo Volgograd har de spilt seg inn i kampen om avansement til hovedrunden. Dersom du liker spenning er dette kampen du ikke må gå glipp av!

 

Billettbestilling – TRYKK HER.

 

Lagsbilletter: Larvik – Buducnost T-Mobile 10.01.2010 kl.16.45 i Arena Larvik.

Koster 50 kroner per person. For å kunne kjøpe lagsbilletter må man være minimum 10 spillere. Maks 4 ledere per lag får den samme prisen. Det er totalt lagt ut 600 billetter til klubber og lag.

Send en e-post til tor@larvikhk.no med ditt lags bestilling. Husk å skrive hvilken klubb og lag det gjelder, antall spillere og ledere, samt kontaktperson med e-postadresse og mobilnummer. Så snart din bestilling er mottatt hos oss vil ytterligere informasjon vedrørende betaling og lignende sendes per e-post.  Det er ”førstemann til mølla” som gjelder.

 

Husk at deres bestilling må være endelig, da det kun er faste plasser i Arena Larvik og det vil ikke være mulig å øke bestillingen frem mot kampen.