Sylskarpe LED-skjermer – Larvik

Sylskarpe LED-skjermer

Mot Storhamar onsdag kveld blir det debut for LED-skjermene som skal stå permanent i Arena Larvik.

I høstsesongen måtte Larvik Håndballklubb låne LED-skjermer, fordi de skjermene som nå er på plass ikke var leveringsklare.

 

Publikum vil se stor forskjell, ikke bare i skarphet, men også legge merke til at alt utstyret nå er på plass. Det betyr 140 m² med LED-skjermer i Arena Larvik.

 

Larvik Håndballklubbs storskjerm er Norges største og den mest moderne du finner i verden i dag. Alt det fastmonterte utstyret tilhører Arena Larvik. Utstyret på gulvet eies med like andeler av Norges Håndballforbund, Arena Larvik og Larvik Håndballklubb. Vi er Larvik kommune og Vestfold fylkeskommune en stor takk skyldig for at dette har kommet på plass.

 

Som verdens mest moderne LED-reklame er arenareklamen i Arena Larvik populær. Potensielle brukere har kontaktet fabrikken for å forhøre seg om hvor «verdens beste» skjermer befinner seg og for å sjekke ut mulighetene til å leie skjermene i tilknytning til sine svært så eksklusive arrangementer.

 

Først ute var OL i Vancouver. De ønsket skjermene skipet over til Canada i februar. Det lar seg selvsagt ikke gjøre. Da er nemlig skjermene i bruk i Arena Larvik til klubbens serie- og Champions League-kamper.

 

I forbindelse med fotball-VM i Sør-Afrika, som går utenfor håndballsesongen, ser det ut til at skjermene skal leies ut. LED-skjermene som står nede på gulvet, kan enkelt slås sammen til Norges største storskjerm på 62,7 m².

 

 

De nye storskjermene ble montert i skoleferien i desember.

 

På bildet øverst står adm. dir. Jan Åge Andresen i Mediasystem AS og daglig leder i Larvik Håndballklubb, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.