Fanside på Facebook – Larvik

Fanside på Facebook

Larvik Håndballklubbs fanside på Facebook er blitt populær på rekordtid.

Fredag ble siden opprettet, og i løpet av helgen har mange lagt til Larvik Håndballklubbs fanside. Mandag kveld passerte siden 500 fans, og da denne saken ble laget tirsdag ettermiddag var tallet steget til 573 og er fortsatt stigende.

 

Larvik Håndballklubb har flere grupper på Facebook, men ikke egen fanside. Det finnes en generell gruppe for Larvik Håndballklubb, men også flaggsaken på Gloppebrua i fjor fikk sin egen gruppe. Både hoppeslottkomitéen og gruppen for de som vil bruke litt av fritiden sin på Larvik Håndballklubb er der fortsatt.

 

Ved å legge til fansiden vil man få oppdateringer, nyheter og linker direkte inn i newsfeeden. Dermed blir det lettere å følge med på aktiviteten i klubben.

 

Det vil også bli lagt ut bilder fra kampene og andre aktiviteter.

 

Du finner også Larvik Håndballklubb på twitter. Siden sesongstart har vi lagt ut resultater av kampene her.