Reiseleder i Russland – Larvik

Reiseleder i Russland

Tirsdag var Olga Medvedeva for første gang på håndballtrening med laget, etter korsbåndskaden i mai. Torsdag reiste hun med som reiseleder da Larvik Håndballklubb satte kursen mot Volgograd.

Lørdag spilles den siste gruppespillkampen i Champions League gruppe D, der Larvik allerede er gruppevinner. Kampen mot Dinamo spilles klokka 14.00 russisk tid, det blir kl. 12.00 norsk tid.

 

Dinamo kan bli nummer to i pulja med seier over Larvik, mens FCK håper på Larvik-seier. Det gir dem mulighet til å sikre seg andreplassen og avansement med seier over Buducnost. Den kampen spilles etter Larviks kamp lørdag. Slik ser tabellen ut før siste runde.

 

Olga Medvedeva røk korsbåndet i sluttspillfinalen 1. mai. Hun har innledet sin neste fase i gjenopptreningen etter skaden. Treningen hennes vil fortsatt ha hovedvekt på det fysiske, men treningen rettes nå mer mot håndballrelaterte bevegelser og øvelser.

 

– Det ble lite håndballtrening tirsdag, men det var deilig å få håndballfølelsen. Det var gøy å få prøve seg, blant annet å få skyte litt. Etter hvert blir det nok tre til fire håndballtreninger i uka. Da blir det muligheter for å prøve litt finter, men det tar litt tid før jeg kan begynne med det, sier Olga Medvedeva.

 

Etter en kort håndballtrening tirsdag ble det naturlig nok ikke trening onsdag (kamp mot Selbu). Fredag kan det imidlertid bli mer håndballtrening med laget. Hun reiste med troppen som dro til Volgograd torsdag, som reiseleder.

 

– Jeg håper det går fint. Noen må jo oversette. Det er nesten ingen i Russland som kan engelsk, så jeg må ta meg av praktiske ting, forteller hun.

 

Tirsdag var Olga Medvedeva på sin første håndballtrening etter korsbåndskaden i mai.