Får følge av Dinamo – Larvik

Får følge av Dinamo

Larvik var klar som gruppevinner allerede før den siste kampen i gruppe D i Champions League. Dinamo vant 26-23 og slår dermed følge med Larvik til hovedrunden.

Den siste kampen i gruppen, mellom Buducnost og FCK, avgjør hvem av de to som går til Cupvinnercupen. Kampen spilles i Montenegro kl. 1800 lørdag.

 

Lene Rantala var kanongod i målet i 1. omgang, og reddet blant annet et par straffekast.

 

Emily Stang Sando kom innpå fra start i 2. omgang, og fikk spille resten av kampen. Pia Christine Narvesen fikk spille i angrep etter pause. Marianne Iversen spilte hele kampen.

 

– Vi gjør en fantastisk flott gjennomføring. Det er gøy å se at vi spilte en så god kamp og henger med så lenge med sju utespillere. Noen av spillerne har ikke så mye E-cuperfaring, og vi bruker noen spillere på litt fremmede posisjoner, sier Tor Odvar Moen.

 

Kampen i Volgograd var jevn i 45 minutter. Sist gang lagene var likt var på stillingen 17-17 etter 13 min. De neste ti minuttene ga 1-7 for Larvik og løpet var kjørt i forhold til å kunne ta med seg poeng fra Volgograd.

 

Champions League gruppe B ble ferdigspilt fredag. Hypo slo hittil ubeseirede Krim, og de to er dermed klare for hovedrunden.

 

Gruppe A og C spilles ferdig i morgen. Her er allerede regjerende mester Viborg og Oltchim klare som gruppevinnere.

 

Vi kommer tilbake med kampfakta når den foreligger.

 


Olga Medvedeva ble intervjuet av russisk TV etter kampen.

 

Karoline Dyhre Breivang holder varmen i kulda.