Ingen stor kamp – Larvik

Ingen stor kamp

Larvik spilte ingen god kamp mot Nordstrand, men 10-1 det siste kvarteret ga komfortabel seier i serieoppgjøret mot Nordstrand onsdag.

 

Larvik lå under 8-11 med 12 minutter igjen av 1. omgang. Da byttet Larvik keeper. Inn kom Lene Rantala, som avsluttet omgangen med sju redninger på åtte skudd, og sørget for at gjestene gikk til pause med tomålsledelse.

 

– Det var ingen stor håndballkamp i 1. omgang, vi gikk for lite på mål, mente Larvik-trener Karl Erik Bøhn.

 

Etter hvilen gikk Larvik opp i ledelse med 4-5 mål, men etter 14 minutter var ledelsen bare på tre mål, 21-18. Derfra og ut gikk det imidlertid bedre, Larvik avsluttet kampen med 10-1 det siste kvarteret og vant komfortabelt på en dårlig dag.

 

– Lene Rantala var rå, hun reddet oss og var vår desiderte ener i denne kampen, sier han.

 

Karoline Dyhre Breivang slet med litt småting etter Dinamo-kampen og skulle spares mest mulig, men Bøhn måtte sende henne innpå.

 

– Et pluss til henne for at hun styrte veldig godt. Dessuten var vi godt fornøyd med de to keivhendte, Linn Jørum Sulland og Nora Mørk scoret til sammen 12 mål. Tine Stange var ikke helt i form, men fikk litt spilletid og løste det på en veldig fin måte, synes Karl Erik Bøhn.

 

FAKTA

Nordstrand – Larvik 19-28 (12-14)

11. serierunde i Postenligaen

Nordstrandhallen

Larvik: Emily Stang Sando/Lene Rantala, Tonje Larsen, Heidi Løke 4 (1), Tine Rustad Kristiansen 3, Karoline Dyhre Breivang 2, Nora Mørk 5, Raphaëlle Tervel 1, Pia Christine Narvesen 1, Marianne Iversen 1, Linn Jørum Sulland 7 (1), Tine Stange 4.

Toppscorer Nordstrand: Arnhild Holmlimo 6.

Utvisninger: Nordstrand 2×2 min., Larvik 2×2 min.

Dommere: Chris Bakksjø/Roger Nestaas